Afscheid meester Hans

Het afscheidswoordje van meester Hans:

Op vrijdag 15 december ga ik afscheid nemen van de Christoffelschool. Ik heb de laatste jaren in de invalpool gezeten, maar het is op 1-1-2018 precies 40 jaar geleden dat ik op de Christoffelschool ben begonnen. Ik heb verschillende groepen gehad en daar met veel plezier les gegeven. Ik heb veel collega’s zien gaan en komen. Ik hield van een grapje en ook de gezelligheid in een klas. Met mijn gitaar probeerde ik dan ook altijd sfeer te maken. Ook op feestelijke dagen bij jubilea, sinterklaas, projectweek enz. mocht ik mijn steentje bijdragen met vaak een muzikaal optreden. De laatste jaren merkte ik wel dat de werkdruk steeds hoger werd. Ik heb de laatste tijd op veel scholen ingevallen en ook daar kennen ze mij als meester Hans met de gitaar. Veel kinderen met name in de onderbouw heb ik de laatste  jaren nog in de klas gehad en we zullen dit ook met hen ’s morgens vieren in de gymzaal. Ook zal ik zeker nog langs de andere groepen gaan om hen te bedanken voor de leuke jaren die ik op de Christoffel mocht doorbrengen. Vrijdag na school is er nog een receptie (12.30-14.00 uur) waarbij ouders en belangstellenden gerust even langs mogen komen om afscheid te nemen. Ook de ouders wil ik natuurlijk bedanken voor de prettige samenwerking en het vertrouwen die ze mij al die tijd geschonken hebben. Ik ga zeker niet stil zitten en zal jullie zeker nog wel eens tegenkomen. Tot slot wens ik alle ouders met hun kind(eren) nog een hele fijne tijd op de Christoffelschool.

In al die jaren heb ik heel wat foto's verzameld.
Klik op onderstaande foto's om deze te bekijken. Ze staan niet op tijdsvolgorde.

• hansh.jpg