Aanmelding nieuwe leerlingen

U kunt uw kind het hele jaar door bij ons aanmelden. U kunt hiervoor een afspraak maken met Dosje Lubbers of Marloes Roeterink. Dat kan per mail naar christoffel@essentius.nl of telefonisch naar het nummer van de school 0315- 640558.
Zij zullen u de nodige informatie geven over het onderwijs op de Christoffelschool met daarnaast een persoonlijke rondleiding door de school. Op deze manier hopen we dat u een goed beeld krijgt van de Christoffelschool.
Ook als u nog niet zeker bent van uw keus, bent u uiteraard van harte welkom. Na het gesprek krijgt u een inschrijfformulier mee en een ouderverklaring leerlinggewicht mee naar huis. Als u voor onze school kiest, kunt u deze invullen en terugsturen naar de school.