Opleidingsschool

Omdat wij op zo veel mogelijk fronten bij willen dragen tot goed onderwijs leiden wij ook studenten op. Studenten van de PABO (Iselinge) en het Graafschap College krijgen de mogelijkheid om opgeleid te worden als leerkracht en onderwijsassistent. In de opleidingsschool worden de studenten begeleid door opgeleide mentoren (leerkrachten van de groepen). Babet Adriaansen is de interne opleider van de Christoffelschool. Dat betekent dat zij de coördinatie verzorgt tussen opleiding, studenten en mentoren. Studenten worden zo veel mogelijk betrokken bij ontwikkelingen en activiteiten. Het kan dus ook zo zijn dat studenten deelnemen aan een ouderavond. Uiteraard wordt u hier dan van op de hoogte gesteld middels de uitnodiging die u voor deze avond ontvangt. De studenten stellen zichzelf op de website voor.