Nieuwe meesters en juffen

Dit schooljaar komen we ook weer nieuwe gezichten tegen op school. Om jullie een beetje bekend te maken met de nieuwe stagiairs/vervangers, zullen zij zich op de website aan jullie voorstellen. Zodoende zullen leerlingen en ouders niet meer zo vreemd staan te kijken als er weer een onbekende juf of meester door de school loopt.

Studenten

Kim Weijl

Hallo allemaal!
Mijn naam is Kim Weijl en ik ben 23 jaar. Ik zit in het derde jaar van de Pabo in Doetinchem. Mijn hobby’s zijn winkelen, dansen en muziek maken. Het instrument dat ik bespeel is een piccolo. Dit doe ik bij schuttersgilde St. Joris in Ulft.
Komend schooljaar ben ik iedere dinsdag en woensdag op de Christoffelschool. Ik loop stage bij Babet en Anita in groep 5.
Ik ga met veel plezier deze stageperiode in!
Wellicht tot op de Christoffelschool!
Groetjes Kim

Anne Bosch

Mijn naam is Anne Bosch, 21 jaar en woon in Gaanderen. Mijn grootste hobby’s zijn volleybal en zingen. Ik volg de PABO op Iselinge hogeschool in Doetinchem en zit nu in het derde jaar. Dit schooljaar kom ik mijn werkplekstage lopen in groep 3/4 bij juf Carla en Ingrid. Iedere dinsdag en woensdag zal ik er zijn en af en toe een hele week. Ik kijk uit naar de komende periode hier op de Christoffelschool!

Bo Hermsen

Mijn naam is Bo Hermsen, ik ben 18 jaar oud en ik woon in Ulft. Ik zit in het derde en tevens laatste jaar van de opleiding onderwijsassistent op het Graafschap College in Doetinchem. Het aankomende half jaar loop ik stage in groep 5/6 bij meester Dirk. Ik ben de maandag en de dinsdag aanwezig op de Christoffelschool. In de loop van dit half jaar ga 10 weken aaneengesloten stage lopen op de Christoffelschool. In de avonduren en in het weekend werk ik als caissière bij de Coop in Gendringen. Ook geef ik zaterdagochtend gymles aan de peuters en kleuters bij gymvereniging Gendringen. Na het afronden van deze opleiding wil ik graag verder in het onderwijs. Na het behalen van mijn diploma wil ik graag doorstromen naar de Pabo.
Ik hoop veel te leren op de Christoffelschool en natuurlijk een leuke tijd te hebben samen met de leerlingen!
Groetjes, Bo Hermsen

Stella Melkonian

Hallo allemaal,
Mijn naam is Stella Melkonian en woon sinds vijf jaar in Suderwick. Ik ben 21 jaar en studeer aan de Pabo in Doetinchem. Het komend half jaar kom ik iedere donderdag stagelopen in groep 7 bij juf Joán. In week 11 en 20 mag ik de hele week stage komen lopen. Ik geef met heel veel plezier les aan kinderen en ben dankbaar dat ik deze opleiding kan doen. Naast school heb ik nog een bijbaan bij de Aldi in Dinxperlo. Daarnaast houd ik van pianospelen en tennissen. Ik hoop dat ik hier veel ervaring mag opdoen en bovenal iets mag betekenen voor de kinderen en de mensen om mij heen.
Groetjes Stella Melkonian

Anne Smink

Hallo,
Mijn naam is Anne Smink. Ik ben 17 jaar en woon in Ulft. Ik zit in het eerste jaar van de Pabo in Doetinchem. Ik loop stage in groep 4 bij meester Bjorn.
Mijn hobby's zijn muziek maken, winkelen en leuke dingen doen met vrienden. Ik heb een lange tijd geturnd maar daar ben ik mee gestopt, sinds kort sport ik bij Ketelaar in Ulft.
Ik heb veel zin om stage te lopen op de Christoffelschool!
Groetjes Anne

deze website is gerealiseerd door schoolwebsite.nu