Nieuwe meesters en juffen

Dit schooljaar komen we ook weer nieuwe gezichten tegen op school. Om jullie een beetje bekend te maken met de nieuwe stagiairs/vervangers, zullen zij zich op de website aan jullie voorstellen. Zodoende zullen leerlingen en ouders niet meer zo vreemd staan te kijken als er weer een onbekende juf of meester door de school loopt.

Studenten

 

Manon Görz


Hallo allemaal!
Mijn naam is Manon Görz en ik ben 20 jaar oud. Ik woon in Dinxperlo samen met mijn ouders, mijn zusje en onze hond. Ik heb veel hobby's en ik vind ook veel dingen leuk om te doen. Ik vind het bijvoorbeeld erg leuk om te sporten. Ik zit al 14 jaar op voetbal bij SV Dinxperlo en ook ga ik regelmatig naar de sportschool. Ik vind het ook erg leuk om te reizen en verschillende dingen te bezoeken. Ik ga graag naar nieuwe gebieden toe, om hier de omgeving te verkennen. Ik studeer nu aan de PABO op Iselinge Hogeschool te Doetinchem. Ik ben nu een vierdejaars student, dus dat betekent dat dit het laatste jaar voor mij is. Daarom zal ik dit jaar, naast het stagelopen in de groep, ook bezig gaan met een afstudeerwerkstuk. Hierbij ga ik iets ontwikkelen voor de Christoffelschool. Aankomend schooljaar kom ik elke maandag en dinsdag stagelopen in groep 4/5 bij Babet & Anita. In het voorjaar zal ik ook vier aaneengesloten weken op school te vinden zijn. In de maanden januari & februari ben ik niet op de Christoffelschool te vinden, aangezien ik dan op buitenland stage naar Ghana ga. Ik heb heel erg zin in dit schooljaar en ik kijk er ook erg naar uit om les te geven op de Christoffelschool! Als u verder nog vragen heeft, kunt u deze altijd aan mij stellen! Groetjes Manon 


Manon Cuppers


Hallo allemaal,
Mijn naam is Manon Cuppers, ik ben 20 jaar oud en ik kom uit Terborg. Ik zit in het derde jaar van de PABO op Iselinge te Doetinchem. Dit aankomende jaar loop ik stage in groep 6/7 bij meester Bram. Ik ben iedere maandag en dinsdag op school te vinden en zal af en toe nog een extra dag aanwezig zijn. Naast stage en school heb ik nog een bijbaantje bij de Gamma in Doetinchem. Daarnaast heb ik nog hobby’s waar ik graag mijn tijd aan besteed namelijk: koken en bakken, dansen en wat leuks doen met vrienden/familie. Ik heb heel veel zin in aankomend jaar en hoop natuurlijk ook veel te leren!
Groetjes, Manon Cuppers

Merel Marneth


Hallo allemaal,
Mijn naam is Merel Marneth,  ik ben 17 jaar en ik woon in Varsselder. Mijn hobby’s zijn winkelen, afspreken met vriendinnen en ik speel handbal bij UGHV. In het weekend heb ik een baantje bij de Wibra in Ulft. Het komend half jaar loop ik iedere maandag en dinsdag stage, in groep 5 bij juf Dionne. Ik zit in het tweede jaar van de opleiding onderwijsassistent op het Graafschap College in Doetinchem.  Ik hoop veel ervaring  op te doen op de Christoffelschool en een leuke tijd te hebben!
Groetjes, Merel Marneth

Elke Raben


Hallo allemaal,
Bij deze wil ik mij graag even voorstellen. Mijn naam is Elke Raben, ik ben 21 jaar oud en woon in Ulft. Dit jaar ben ik begonnen aan de voltijd reguliere opleiding op Iselinge. Voor de opleiding tot leraar begin ik met een stage in groep 1/2A. Ik zal iedere donderdag aanwezig zijn tot en met 19 januari. Af en toe ben ik ook een hele week aanwezig op de groep.
Voor deze opleiding heb ik de opleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker afgerond. Ik vond het werken met kinderen erg leuk en zocht hier meer uitdaging in. Vandaar de keuze om verder te gaan met de PABO.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om bezig te zijn met handletteren. Ook boks ik graag en doe ik leuke dingen met vriendinnen en vrienden. In het weekend heb ik nog een bijbaantje bij de groenteboer.
Ik kijk erg uit na deze stage en hoop erg veel te leren!
Groetjes, Elke Raben

Fleur de Vrught


Hallo allemaal,
Mijn naam is Fleur de Vrught, ik ben 17 jaar oud en woon in Wieken. Ik volg de opleiding PABO aan het Iselinge en zit in mijn eerste leerjaar. Ik loop het komende half jaar op de donderdag stage in groep drie bij juf Ellen. Daarnaast zijn er af en toe wat extra stagedagen. Naast de opleiding werk ik in het weekend bij de Coop in Gendringen. Ik vind het leuk om met vriendinnen af te spreken en te winkelen. Ik heb veel zin in het aankomende half jaar en hoop daarnaast ook veel te leren.
Groetjes Fleur de Vrught

Tom Berentsen


Mijn naam is Tom Berentsen. Ik ben 35 jaar en woon samen met mijn vriendin Susan.
Na 14 jaar in het bedrijfsleven ben ik toe aan een nieuwe uitdaging en heb ik besloten om mij om te gaan scholen tot leraar. Ik zit nu in het 2e jaar van de deeltijd opleiding op het Iselinge. Vier dagen in de week werk ik nog steeds bij een kantoorvakhandel en op donderdag loop ik stage. Mijn lessen op het Iselinge zijn op maandag en woensdag avond.
De komende periode mag ik stagelopen op de Christoffelschool in groep 1/2 C bij Irene Geerling. De eerste weken heb ik als zeer prettig en leerzaam ervaren en ik verwacht nog veel op te steken in de rest van de stage.
Naast werk en school ben ik voetbaltrainer (en speler) van Zeddam 2. Vissen en golfen doe ik ook graag. En lekker uit eten kan ik ook wel een hobby noemen.

Luuk Messink


Hallo allemaal,
Mijn naam is Luuk Messink, ik ben 22 jaar oud en kom uit Gendringen. Ik ben afgelopen jaar begonnen met de opleiding PABO op Iselinge Hogeschool in Doetinchem. Aankomend half jaar loop ik stage ik groep 4 bij Meester Bjorn. Tot 19 januari ben ik iedere donderdag aanwezig op de school, zo heel af en toe loop ik ook een hele week stage. Zelf heb ik vroeger ook op de Christoffelschool gezeten en dus ken ik het een en ander wel op deze school. Naast mijn studie heb ik ook nog hobby’s. Zo voetbal ik al vanaf mijn 4de levensjaar bij V.V. Gendringen net als de meeste leerlingen hier op school. Naast voetbal heb ik afgelopen 3 jaar in de winterperiode Ski les gegeven aan kinderen in Oostenrijk. Dit was een hele leuke werkervaring omdat, je met veel verschillende nationaliteiten te maken krijgt. Ik houd er ook erg van om in het weekend of in de vakantie met vrienden en familie aftespreken. Ik hoop veel ervaring op te doen op de Christoffelschool en dit toe kan passen in het verloop van mijn opleiding.
Groetjes Luuk Messink

Melissa van der Linden


Ik ben Melissa van der Linden, 24 jaar oud en ik woon met mijn vriend in de Heurne. Mijn hobby’s zijn sporten en netflixen. Ik vind het heerlijk om na een goede training (in de sportschool, in het zwembad of op de tennisbaan) op de bank te ploffen met een leuke serie aan. Vorig jaar heb ik mijn diploma als Sociaal pedagogisch hulpverlener behaald. Maar toen.. kreeg ik lucht van het vak van leerkracht basisonderwijs. Ik liep drie dagen mee op een basisschool in de buurt en ik werd meteen enthousiast. Daarom heb ik de stap gezet om de verkorte deeltijdopleiding Pabo te volgen op de Iselinge Hogeschool. Dat houdt in dat ik de opleiding in twee jaar doe. Op dit moment zit ik in jaar één en loop ik het eerste half jaar stage in groep 1/2B op de Christoffelschool. Op maandag bij juf Astrid en op donderdag bij Juf Ans. Ik vind het nu al enorm leuk en ik ben heel benieuwd wat er nog komen gaat.

deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl