Nieuwe meesters en juffen

Dit schooljaar komen we ook weer nieuwe gezichten tegen op school. Om jullie een beetje bekend te maken met de nieuwe stagiairs/studenten, zullen zij zich op de website aan jullie voorstellen. Zodoende zullen leerlingen en ouders niet meer zo vreemd staan te kijken als er een onbekende juf of meester door de school loopt.

Studenten

Sam Lubbers

Hoi allemaal! Mijn naam is Sam Lubbers, ik ben 20 jaar oud en kom uit Dinxperlo. Momenteel volg ik mijn vierde jaar van de PABO op Iselinge Hogeschool. Iedere maan- en dinsdag ben ik te vinden in groep 7/8 bij meester Bram. Naast mijn opleiding volleybal ik bij DIOS, werk ik in de horeca en vind ik het leuk om te shoppen, lekker te eten en gezellige activiteiten te ondernemen met vrienden & vriendinnen. Ik kijk erg uit naar dit schooljaar. Ik hoop veel te leren en er een leuk jaar met de leerlingen en collega’s van te maken!

Isabel Nolte

Hoi allemaal! Mijn naam is Isabel Nolte en ik ben 22 jaar. Ik zit momenteel in het derde leerjaar van de PABO op Iselinge Hogeschool in Doetinchem. Dit jaar ben ik te vinden op de maandag en de dinsdag in groep 2/3 bij juf Lotte en juf Marion. In mijn vrije tijd speel ik volleybal, ga ik graag uit eten en plan leuke dingen met mijn vriendinnen. Ik hoop hier dit jaar veel met én van de kinderen te leren!

Gebke van Hal

Hoi allemaal! Mijn naam is Gebke van Hal en ik ben 23 jaar. Ik zit in het tweede jaar van de PABO op Iselinge Hogeschool in Doetinchem. Op dit moment ben ik bezig met mijn bovenbouw stage in groep 8 bij meester Dirk. Ik ben aanwezig op de maandag en donderdag en ik loop stage tot het einde van het schooljaar. Buiten mijn studie om sport ik graag thuis en ben ik in het weekend met mijn vrienden. Ik hoop veel te leren op de Christoffelschool en kijk uit naar aankomend halfjaar!

Lisan Robben

Hoi allemaal,Ik ben Lisan Robben en ben 18 jaar oud. Ik kom uit Gendringen en ben zelf ook leerling van de Christoffelschool geweest. Ik ben eerstejaars Pabo student en ga het aankomende halfjaar op de dinsdagen stage lopen bij Laurie in groep 4. In mijn vrije tijd voetbal ik graag, help ik bij voetbaltrainingen geven, speel ik gitaar en doe ik leuke dingen met familie en vrienden. Ik kijk er erg naar uit om het aankomende halfjaar veel te leren en plezier te hebben met elkaar.

Merel Tannemaat

Hoi allemaal! Mijn naam is Merel Tannemaat, ik ben 17 jaar en kom uit Silvolde. Op dit moment zit ik in het eerste jaar van de PABO op Iselinge Hogeschool in Doetinchem. Het komende half jaar loop ik stage in groep 3 bij juf Martine en juf Babet. In mijn vrije tijd ben ik veel in de gymzaal te vinden. Ik doe aan acro, dat is een sport waarbij je in een groepje van twee of drie personen een oefening maakt op muziek. Als bijbaantje geef ik turnles bij gymvereniging Souplesse in Silvolde. Ook vind ik het altijd leuk om iets met vriendinnen af te spreken. Ik heb veel zin in het komende half jaar en ik hoop hier veel te leren.

Melanie van der Werf

Hoi! Ik ben Melanie, 38 jaar, getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik ben op de dinsdagen te vinden in groep 6, bij meester Bjorn. Ik zit nu in het eerste leerjaar (deeltijd) van de PABO op Iselinge Hogeschool in Doetinchem. Ik kook heel graag en ga ook graag uiteten. Ik word heel blij van muziek en je kan me wakker maken voor een heerlijke risotto. Ik hoop dat het komende half jaar vol zit met leermomenten, enthousiasme en plezier!

Demi Bouwman

Hallo allemaal! Mijn naam is Demi Bouwman en ik ben 17 jaar oud. Ik kom uit Varsselder en loop het komende half jaar stage op de Christoffelschool. Ik loop stage bij juf Dionne in groep 4/5. In mijn vrije tijd speel ik volleybal, ook werk ik bij de jumbo. Ik volg op het Graafschap College de opleiding Onderwijsassistent en zit op dit moment in mijn tweede jaar. Ik hoop hier veel te leren.