Nieuwe meesters en juffen

Dit schooljaar komen we ook weer nieuwe gezichten tegen op school. Om jullie een beetje bekend te maken met de nieuwe stagiairs/vervangers, zullen zij zich op de website aan jullie voorstellen. Zodoende zullen leerlingen en ouders niet meer zo vreemd staan te kijken als er weer een onbekende juf of meester door de school loopt.

Studenten

Manon Görz


Hallo allemaal!
Mijn naam is Manon Görz en ik ben 20 jaar oud. Ik woon in Dinxperlo samen met mijn ouders, mijn zusje en onze hond. Ik heb veel hobby's en ik vind ook veel dingen leuk om te doen. Ik vind het bijvoorbeeld erg leuk om te sporten. Ik zit al 14 jaar op voetbal bij SV Dinxperlo en ook ga ik regelmatig naar de sportschool. Ik vind het ook erg leuk om te reizen en verschillende dingen te bezoeken. Ik ga graag naar nieuwe gebieden toe, om hier de omgeving te verkennen. Ik studeer nu aan de PABO op Iselinge Hogeschool te Doetinchem. Ik ben nu een vierdejaars student, dus dat betekent dat dit het laatste jaar voor mij is. Daarom zal ik dit jaar, naast het stagelopen in de groep, ook bezig gaan met een afstudeerwerkstuk. Hierbij ga ik iets ontwikkelen voor de Christoffelschool. Aankomend schooljaar kom ik elke maandag en dinsdag stagelopen in groep 4/5 bij Babet & Anita. In het voorjaar zal ik ook vier aaneengesloten weken op school te vinden zijn. In de maanden januari & februari ben ik niet op de Christoffelschool te vinden, aangezien ik dan op buitenland stage naar Ghana ga. Ik heb heel erg zin in dit schooljaar en ik kijk er ook erg naar uit om les te geven op de Christoffelschool! Als u verder nog vragen heeft, kunt u deze altijd aan mij stellen!
Groetjes Manon 


Manon Cuppers


Hallo allemaal,
Mijn naam is Manon Cuppers, ik ben 20 jaar oud en ik kom uit Terborg. Ik zit in het derde jaar van de PABO op Iselinge te Doetinchem. Dit aankomende jaar loop ik stage in groep 6/7 bij meester Bram. Ik ben iedere maandag en dinsdag op school te vinden en zal af en toe nog een extra dag aanwezig zijn. Naast stage en school heb ik nog een bijbaantje bij de Gamma in Doetinchem. Daarnaast heb ik nog hobby’s waar ik graag mijn tijd aan besteed namelijk: koken en bakken, dansen en wat leuks doen met vrienden/familie. Ik heb heel veel zin in aankomend jaar en hoop natuurlijk ook veel te leren!
Groetjes, Manon Cuppers 

Joyce Dekkers

Mijn naam is Joyce Dekkers en ik ben 19 jaar oud. Ik woon in Breedenbroek en ben een tweedejaars student van Iselinge. Komend half jaar loop ik stage op de Christoffelschool in groep 7. Ik zal vooral donderdag op stage te vinden zijn. Dansen en hardlopen vind ik erg leuk om te doen. Ik heb erg veel zin in de stage komend half jaar. Ik hoop veel lessen te geven, leuke activiteiten te bedenken en leuke momenten met de kinderen mee te maken!
Groetjes, Juf Joyce

Diana Schulingkamp


Mijn naam is Diana Schulingkamp. Ik ben 39 lentes jong en ben moeder van een zoon (11 jaar) en dochter (9 jaar), in juni ga ik trouwen met mijn vriend Niels. Nadat ik zo'n 15 jaar werkzaam ben geweest in de financiële sector, heb ik de overstap gemaakt naar het onderwijs. Toch best even wennen om weer naar school te gaan, 'opnieuw' te beginnen en samen met mijn kinderen aan het huiswerk te gaan.  Ik studeer aan de PABO op Iselinge Hogeschool te Doetinchem en volg daar de route deeltijd verkort. Dit houdt in dat ik de gehele opleiding in 2 jaar doorloop. Ik sta met heel veel plezier voor de klas en krijg er veel energie van. Van februari tot juni loop ik stage in groep 8 bij juf Joyce en Marion. Erg leuk om de leerlingen tijdens de laatste maanden van hun basisschooltijd te mogen meemaken en begeleiden!
Gr. Diana

Anniek Overbeek


Mijn naam is Anniek Overbeek, ik ben 21 jaar en woon in Ulft. Ik zit in het eerste jaar van de PABO op Iselinge in Doetinchem. Hiervoor heb ik de opleiding tot onderwijsassistent afgerond.
Aankomend half jaar loop ik stage in groep 4 bij meester Bjorn. Ik ben elke donderdag in de klas en twee keer een hele week. In mijn vrije tijd speel ik saxofoon bij de Harmonie in Ulft en lees ik graag.  Ik hoop dat ik het aankomende half jaar veel lessen mag geven en zelf mag ontwerpen. En de kinderen dingen mag leren. Ik heb er erg veel zin in!
Groetjes Juf Anniek.

Martine Meijnen


Ik ben Martine Meijnen en sinds februari ben ik voor mijn laatste stage bij De Christoffelschool. Bij Iselinge Hogeschool volg ik de verkorte deeltijdopleiding. Ik hoop deze voor de zomer af te ronden om daarna als leerkracht aan de slag te gaan. Daarmee maak ik, na negen jaar werkzaam geweest te zijn in het bedrijfsleven, een overstap naar het onderwijs om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van kinderen. Een enorm mooie ervaring tot nu toe!
Ik woon in Wehl samen met mijn vriend en onze zoon Sepp (6 jaar) en dochter Maud (3 jaar). In mijn vrije tijd doe ik aan fitness en wielrennen en breng ik graag tijd door met de kinderen en vrienden.
De afgelopen weken heb ik al met groep 6 mogen werken…wat een mooie en enthousiaste groep! De komende maanden ben ik er elke maandag en dinsdag en een aantal volledige weken. Ik houd ervan om samenwerking, zelfstandigheid en een onderzoekende houding in de klas te stimuleren. Ik kijk uit naar de samenwerking met leerlingen, ouders en de leerkrachten van De Christoffelschool de komende tijd!

Ruben Kralemann


Hallo allemaal!
Mijn naam is meester Ruben Kralemann en ik loop stage in groep 5 bij juf Cindy & juf Dionne. Ik blijf op de christoffelschool tot het eind van het schooljaar! Zelf zit ik op de Iselinge Hogeschool, een school voor juffen en meesters. Daarnaast werk ik bij Kei-Fit! Ik geef lessen en zorg ervoor dat iedereen lekker fit en gezond blijft. Ook heb ik veel hobby’s zoals hardlopen, tekenen, spelletjes spelen en muziek maken. Ik hoop dat ik veel kan leren en ik weet zeker dat ik met mijn klas een leuke tijd zal beleven!
Groetjes, meester Ruben


Mine Çelik


Hallo allemaal,
Mijn naam is Mine Çelik, ik ben 22 jaar oud en kom uit Ulft. In 2016 heb ik pedagogisch medewerker kinderopvang afgerond op het Graafschap College in Doetinchem. Op dit moment zit ik in het tweede leerjaar van Pedagogiek op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Naast mijn school en stage heb ik ook een bijbaan bij de Ozonzorg in Gendringen. Mijn hobby's zijn fitnessen, lezen en verder besteed ik graag mijn vrije tijd met vrienden/familie.
Tot eind januari 2019 ben ik op woensdagen en donderdagen te vinden op de Christoffelschool bij de interne begeleider! Mijn taak is om kinderen te ondersteunen bij de ontwikkeling (onderbouw en bovenbouw).

deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl